Draken var hungrig

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Här var jag är  |  Daterat - 2012-10-18 » 21:21:00
Men alla ville ju ha den stora EXPLOSIONEN! Och vad blev det? Ett litet fjösigt brum som när min mage är som hungrigast. O, tänk ALLA var där på Kaunis FH. Kanske allt är ett spel för gallerierna. Efter den brummen är det säkrat för Bosse och Ragnar att mura bastuskorstenen. Om det inte blir värre än det som lät,  utan att det skakade till i marken, kan växthuset stå kvar, den som jag och Laura hade så stor möda att placera och lägga golv i- pust!
Malmen är inte farlig.... Och det får mig att tänka på Tove Jansson och hennes  berättelse om Julen. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på berättelsen. Men i stort handlar den om något som alla stressar inför och låter veta för barnen att det är väldigt viktigt att hinna göra allt och klara av alla förpliktelser innan JULEN kommer.  Och det skrämmer alla som inte vet vad termen innebär. Ca så från en som är trött och borde ligga i säng.
 

Grattis

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Här var jag är  |  Daterat - 2012-10-14 » 12:23:00
Söndag. En dag för att göra sådant som man inte annars hinner under veckan. För mig känns det som att hela veckan är rund, det finns ingen tid för att stanna till och göra det man inte annars hinner. Så det jag inte hinner gör jag alla dagar och försöker bara hålla mig över ytan ¿!. Dags att börja planera sina dagar (om jag hinner;-) ) 
Idag har jag skrivit omdömen för en söndag förmiddag är en perfekt tid för det. William väntar på sin kompis och lunchen är strax klar.
Har en villa att städa på eftermiddagen och sedan tycker jag att det är dags att skruva ner och montera bort studsmattan.
Laura har stannat i Luleå i helgen för hon är helt slut efter förra veckans turnerande, söndag Pajala, tisdag Gällivare och torsdag Boden. Emellan allt detta har hon haft skola. Längtar efter min kloka dotter, det är så kul att diskutera med henne. Hon tillför alltid något nytt till mig.
Min andra kloka dotter med duracellbarnet Aili har lovat komma till oss idag, härligt!
Men det bästa med idag är att min Anton fyller 23 år! Tyvärr är han arbetsnarkoman och arbetar denna sin lediga vecka i Kiruna. Jag lovade dock skicka en tårta på posten. Eller så äter vi en när vi råkas. Grattiskramar mitt älskade gruvtroll!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!